Prosjektleder

Skeie Seating AS (etabl.1948) er Skandinavias ledende produsent av fastmonterte stoler til underholdning og utdanning. Skeie eksporterer til Skandinavia, store deler av Europa og USA. Hovedkontor ligger på Foss-Eikeland i Sandnes. I tillegg så har vi produksjon i andre land.

Prosjektleder

Vi søker etter en løsningsorientert og nøyaktig prosjektleder.

Foruten hovedkontakt med prosjektkunder blir du jobbende i team sammen med prosjektkoordinator, logistikk- og anskaffelsesansvarlig og selgere. Arbeidsoppgavene blir å lede prosjektleveransene i samråd med salg og kunde, på en mest mulig smidig og kvalitetssikret måte.

Du skal være selvstendig, ha gode samarbeidsevner og høy integritet, ha praktisk innsikt og kunne ta ansvar for våre prosjekter i inn- og utland. Erfaring innen prosjektledelse og økonomi er ønskelig. Teknisk erfaring og forståelse, som f.eks. fra byggindustri foretrekkes. Evnen og ønsket om å se detaljer er viktig. En person som er selvdrevet, tar initiativ, og drar prosessene fremover. Vi ønsker en person som behersker tysk og eller engelsk, skriftlig og muntlig. Noe reising må kunne påberegnes.

 

Søknad og evt. spørsmål kan rettes til:

CFO
Runar Lien

D  +47 51 97 45 13
M  +47 997 93 586
E   r.lien@skeie.com

eller

Prosjektleder
Sverre Øie

D   +47 51 97 45 42
M  +47 916 88 694
E    s.oie@skeie.com